Tuesday, 31 January 2012

OP pilihan..

Salam to all readers and beautiful bride to be..

Ari ni otak rasa penat...so miza terus terjun gi swimming..


tengah2 dalam swimming pool tuh..sebab miza akan swim malam2..tak der orang..tak segan..heheh..miza mengelamun..terpikir camner ekk wat photoshoot dalam air ni..heheh..

boleh tak??? ntah ape la miza berangan dalam air tu tadi..huhu..

tahu nape miza pikir benda tuh..sebabnyer..miza belum jumpa OP yang miza terus jatuh cinta la pandang pertama...

memang banyak yang cantik2...miza akui itu..tapi miza tak jumpa yang fall in love in the first sight..

kebanyakan OP skang suke amek gambar dreamy2..classy2...miza bukan tak suke..tapi mungkin sebab mata miza ni dah mata empat die kureng skit..banyak la songeh ko kan miza..hahahah..

pening pkir dua bnda besar ni OP + OV...dari dulu2 miza dok citer kan..hahah..tapi bila OP dah terlalu banyak cam cendawan...kelabu mata miza nak buat pilihan...huhu..

sape nak tolong miza???

senang citer suh mr.irmidrza pkir and cari senang habis citer...leh tak?? biar die pening pikir..heheh..

okla girls...selamat malam sume..

miza tgh bersusah payah giler dok quiling...ok 90% more..banyak giler lagi..hahaha..


9 comments:

Cik Azizah said...

pikir2 jangan sampai melarat pulak yang..pilih yg betol2 berkenan di hati..yg ada baik kelebihan drpd semua..

mrs irmidrza to be said...

tula yang susah nak cari sis..huhu..

Atiqah Ahmad said...

try my OP. nice jugak. facebook dia faiz fahmi dan irfan ismail. :)

nuha hayati said...

bgs jugak mntk mr. irmidrza yang carikan. automatically dia akan pilih yg dia suka. masa tu miza just reject or approve je. hehe :)

SOULMATE is said...

same as me too~~still mencari yg betul2 jatuh cinta :)

mrs irmidrza to be said...

atiqah : thanx dear beri idea..

mrs irmidrza to be said...

nuha : heheh time tuh mesti die fedup...hahah...last2 miza gak kene cari..huhu

mrs irmidrza to be said...

soulmate : kan dear...kalu dah ade..share la ngan miza..miza memang cerewet skit..huhu

SOULMATE is said...

dear...tuk yg kiter dah research..antaranya ialah :
1) ArangKayu Production
2) SAZA STUDIO (KL)
3) Hafizuddin hamdan
4) ThePhotolicious
5) Razali

wah bnyknye..
yg ni seme sy dah dpt quotation nye..
dan masih berkira2 utk pilih yg mana..sbb sy pun cerewet..hehe
nak yg candid n moment sbb xpndai pose2 ni :)

so harap dpt membantu :)
any ideas gtau lah ya.. :)