Tuesday, 10 January 2012

Sape mahu jadi OV miza?

Salam to all reader and beautiful bride to be..

malam ni miza kene gi hospital..tapi pening pala masih berdenyut2 lagi..but abaikan...so before gi tonight nak share kepeningan miza ngan korang sume..hehe..and please help me solve this problem ok..

again the same thing..miza selalu pening pale...selagi benda besar2 ni masih belum hire...selagi itu..miza tak asyikla berutus2 email dan surat cinta dengan OP dan OV..heheh..adehh..payah betul nak cari yang terbaik kan..

ok sape mahu sponsor jadi OV dan OP miza ni....hehe..huhu..cam la artis kan..kalu artis tak yah tanya orang dah offer diri..huhu...ok abaikan..

skang miza tgh nak cari OV yang cantik..tapi miza selalu tak reti nak cari..sebabnyer..memang tak pandai..huhu..bab2 ini..

so girls and bride to be..who knows the criteria and can give me some ideas..sape yang patut miza jadikan OV..

antara yang miza pernah survey..

abang wira..WIRA VISUAL (ari tuh die ade wat promo..tapi mr.irmidrza kata jgnla hire lagi..so miza buntu dan konfius)

lagi satu

la televisio (affordable and memangla budget but still tak tahu sampai bile promo ni)

lagi satu

Rfmediaworks (cantik..tapi..adehh...ok sape nak sponsor miza)

pendek kata i'm confius here and sangatla tak tahu which one paling best and paling terbaik...tersepit di antara dua benua..ya allah.

ok la korang...

soryy for this entry is a bit dull and boring since there is no pic or bnda yang penyejuk mata...

hopefully boleh kembali berblogging dengan tenang seperti biasa..


5 comments:

dhiera said...

kite pun tak booked lagi OV dan OP ni~ pening gak..

Cik Azizah said...

huhuhu jijah tak mampu nak pakai OV dear..so mmg not my list..ekeke :p

Serigala Maroon said...

selalu nya yg mahal itu la yg chantek & berkualiti ...

cik rai pun x pakai OV, tapi akan ada sorang rakam guna video cam sepanjang majlis .. cam tu lagi best sbb bila abis majlis, malam nya bleh tengok bersama keluarga tercinta hihihi

Asfiza said...

mungkin...as tak ada OV..hehehe :)

nuha hayati said...

nuha tau promo wira visuals 3 hari selepas new year. luckily abg wira bg hrga promo :)