Tuesday, 31 January 2012

Kembara DIY shop

Salam to all readers and beautiful bride to be..

Gara2 semalam hilang terus mood DIY miza..tapi buat keje lain..mencari shop2 yang ade jual barang2 DIY..

ok mata terus juling...kalu la duit dalam poket ni berkepuk2..tebal cam buku belajar miza setebal 6 inci...confirm i borong sume dalam kedai tuh...hahah..

semalam ade tanya2 ngan member kat b2b gp..sambutan yang mengalakkan semuanyer beri idea..

tapi lepas discuss ngan korang miza jalan2 dalam FB and blog...

tahu ape miza jumpa???

excited giler jumpa blog die ni meh klik sini...

siyes sape yang suke DIY...memang takkan bergerak la duduk belek satu2 barang2 die..

tapi dari segi price..its a bit pricey skitla..but worth it kot dear..miza rasa..heheh..

antara barang target miza...

hahahah...adehh...mana la tak bising mr.irmidrza ngan miza..die selalu bebel kalu miza nak beli barang2 cengging...tapi nak buat camner..dah memang miza ni suke bnda2 camni...

 




 



dah lama miza cari...tapi belum jumpa yang berkenan di hati...buat masa ni sume hanya pakai yang ade.. nak quiling miza terpaksa gi ofis mama...shred kertas...pastu amek berus cat yang kecik2 quiling la dengan susah payah giler...kalu dulu lagi payah...terpaksa gunting satu2 kertas nak quiling...

so lepas berpenat lelah menjelajah..miza jumpa lagi satu blog...yang bercakap sal  benda ni...mini shredder..
tapi website yang akak ni citer tak leh buka...frust betul rasa...hmmm


okla girls...miza dapat merasakan lepas korang tengok blog yang miza cakap..sape yang rajin DIY..memang akan excited cam miza gak..hahaha...

sebenarnyer tengah kemas kini bloglist.. sape lagi yang tak drop...cepat2..huuhu..berpinar mata nak kemas bloglist ni kan...=)

ok girls..hope you like it..ok miza dah dpt DIY satu bunga dari kertas..tp takde camera nak snap tuk korang..takpe nnt miza snap kalu dah jumpa camera tuh..hehe..miza baru pindah rumah..so memang la tak jumpa bnda2 yg kecik2 ni..heheh..

4 comments:

Shakina Farhan said...

goodluck & enjoy diying miza..

mrs irmidrza to be said...

thank you kina...thanx jenguk blog miza..=)

Nisa said...

Miza, Nisa pon suka DIY.. kalau boleh semua bnde nak buat.. tapi Nisa tgal lagi 3 bulan.. =(

leatherwiihead said...

Miza.. Suka sangat la tengok yang HEART tu. Cantikkkk ((=

Salam kenal dari B2B Brunei (=

Oh btw, kita dah link your blog