Monday, 30 January 2012

Start to DIY...1st DIY:part I

Salam to all readers and beautiful bride to be..

hoping all of you sihat2 sume...miza tengah rasa nak demam...tapi tak demam2 gak..last2 orang lain yang demam...so minum air banyak2 sekarang ok..cool kan badan kiter..

malam ni miza tengah takder idea nak post ape..

so malam ni korang dengarla celoteh miza ok..heheh...abis exam ni otak blank..blurr..hahah..tadi setelah lama tak driving..miza kembali driving..tuk pengetahuan korang miza memangla penakut nak drive..padahal orang lain sampai kene 2x amik test jpj miza sekali dah pass...tapi penakut nak mampus bwak kete..hahah..fobia kereta banyak..hahah..tak tahula..silap2 aribulan kene hire driver..hahah..

so nak jadi citer dalam pada takut drive tadi...at last sampai la juga dekat mydin putrajaya ni dari rumah miza presint 11..menggeletar kepala lutut turun kereta..hahaha..

ape yang miza cari kat mydin..mula2 miza temankan mama beli ayam...then terus bisik kat mama..ma..along nak naik atas bahagian alat tulis..

guess ape yang miza cari???

heheh...semestinya barang nak DIY wedding plannner book..mama tak tahu ni..heheh..=)

so ape yang miza beli tadi adalah mounting board ngan kertas warna2..




so hasilnyer...

nnt dah siap miza tunjuk korang ekk...

banyak barang belum ade...so miza tak leh start buat...i.allah esok boleh mula...nak beli lagi skit barang...

ok korang...

moga bertemu esok ok!!




11 comments:

❦❦❦ ~ Cik Sue ~ ❦❦❦ said...

xsabar nak tgok hasilnye! gud luck miza ;)

Sfarlina said...

GDLUCK :)

CIK MAY said...

hi B2B!!tq dtg menjengah..;)em..bt pe ni..guest book ek?

syuhaidah said...

chayok2 miza... nnt teaser k ;)

mrs irmidrza to be said...

cik sue: hehe...thanx dear..

sfarlina : welcome dear...=)

mrs irmidrza to be said...

cik may : time kasih dtg jengah blog miza..=) buat weddding planner..heheh..=)

mrs irmidrza to be said...

syuhaidah : ok nnt miza teaser..hari ni kene cari barang skit lagi..=)

dhiera said...

kemain semangat lagi rin ni~ ala, jalan mydin xbanyak sgt kereta ye. hehehe

mrs irmidrza to be said...

dhiera : hahah..semangat awal2 ni..tak tahula bertahan sampai biler..huhu

Cik Nasha said...

miza,
hahahahaha.. kite ingt kite je.. rupanya ada geng la.. sama la miza kite pn takut noo bwk kete, pdhl skali je pass exam, tunang kite dua kali amik test L, kite L ke P ke dua2 skali je. tp penakot nak mampos lepas ada yg menyarap atas bonet kete kite... :/

haa.. kat putrajaya ada mydin? kat mana?? kite selalu aje dating sana. klu tak ke alamanda, lepak kat tasik. mana mydin ya?

mrs irmidrza to be said...

cik nasha : hmm cmner nak bg direction ekk..dari traifc light alamanda belok kanan pastu terus...smpai jumpa presint diplomatik..heheh..=)