Tuesday, 3 January 2012

Kekecewaanku kali ke---entahla bape..

Salam to all readers and beautiful bride to be...

this afternoon miza hanya sempat buat quick post...utk korang..jap gi nak gi kelas..tak tahula balik kul bape..harapnyer abis awal...huhuhu...

tengok tajuk post...hmmm..ok miza memang tengah kecewa..

sianla beruk ni teman miza kecewa ekk..heee miza geli nak peluk2 beruk ni kat zoo...orang zoo pernah kejar nak suh miza pegang die...jangan harapla miza dulu pelari pecut..heheeh...memang langkah seribu miza pecut time tuh...

kecewa dengan contest2 yang ada skang sume pakai like..huhuhu..and vote2...huhuhu...

miza paling tak suka contest gitu..hahaha..

ade orang lain kisah ke miza oiii..huhu..

hahah..just meluahkan perasaan..huhu..miza tahu memang takder orang kisah pun...tapi nak gak bagitahu..huhu..memang miza nyer semangat nak masuk contest sangatla tinggi...tapi kan bila tang like2 ni...adehhh...lomah badan ni ha...

sebabnyer mr.irmidrza tak suke..pastu tayang gambar...dia tak bape nak like la senang kata...

lawak plak tengok buaya ni...google gambar excited...kuar ni..hahahahah...lawak tul..

so kekecewaan miza dah kali ke berapa entah...mula2 muka punya excited...tengok syarat..terus down...hmmm saya mengundur diri...takpela miza bagi peluang pada orang lain...

okla itu jer pun...hahahah..sowiii..

sebab miza tengah frust plus geram tengok contest2 tuh...adehhh...

takpela kita pasrah...moga rezeki sentiasa ada...

ok mr.irmidrza sila kumpul duit penuhkan tabung botol air anda ok!!! heheh...


17 comments:

Serigala Maroon said...

sama la .. tunang pun x suka tayang2 & like gitu .. sbb tu cik rai x join apa2 contest .. insyaAllah ada rezeki lain nt untuk kahwin =)

iizla said...

jangan sedih2!!
insyaAllah ada peluang lain menanti Miza, mane kita tau kan...

-Selamat Tahun Baru-

Cikpuan rara said...

rara pon tak suke.sgt annoy kan kan.

picairin said...

xsuka jugak contest g2..huhu

tisjustME said...

tapi betullah miza... nadia pun malas bile kene "like" nak tgk page vendor tu or bila nak masuk contest... kita naklah buat keje diam2 kan..

Epa Zarifa said...

hehe, samela... dulu penah try contest like, naseb baik menang, lepas tu xjoin dah...susah nak carik org like...hehehe

Arizakiah said...

Salam ziarah.....mummy tak pernah join contest apa2 walaupun byk kali di tag. malas nak layan....

Mummy memang dah sibuk dengan rutin setiap hari....kerja,tempahan kek, biskut, puding, hantaran dan lauk pauk pengantin. Itupun mummy ambil tempahan untuk weekend je.Dan mummy buat kerana minat...kalau nak dikira lapang, memang takde masa lapang langsung. Berblog untuk mengasah minda dan meramaikan sahabat....

Suria said...

miza post je link dkt group bride to be 2012, nti kiteorg like ramai².. insya'allah kalo rezeki kamu x kemana kan.. ;)

miss puteri said...

memg tak suka jugak contest like2 hehe. yang buat karangan2 tu suka.hehe..
all the best dear!

UyaRayza said...

uya benci contest like2..uya pnah masuk 2 kali..kali kedua ok la menang dpt 1st prize tp vendor tue kuang ajar giler5...smpai sekarang memang dia tak bagi pun hadiah tue..konon2 nk bg pre-wed video tp senyap jer kn

UyaRayza said...

uya benci contest like2..uya pnah masuk 2 contest and contest kedua menang 1 prize ok tapi photographer tue tak bertanggungjawab..hadiah pre-wed video tp smpai la nie tak ada pun..bila tanye bile nak buat video die bagi alasan jadual penuh ape la..supposed awal2 die dh kena kosongkan jadual untuk bagi hadiah kn pada pemenang tp nie tak..tamak buat bodo jer..mmg kena sound la hahahah

mrs irmidrza to be said...

cik rai : tula mr.irmidrza bila miza sebut sal like..die mesti mengeluh..huhu

iizla : time kasih dear...selamat tahun baru juga

cik puan rara : hehe...kan kan...=) its true sometimes...hahahah..

mrs irmidrza to be said...

picairin : heheheh =)


tisjustME : kan kan...kecewa giler rasa...rasa cam nak buat annoucement kat sume vendor..hahah..tapi yakin leh menang jer hahaha...


Epa Zarifa : huhu..tak pernah cuba utk masuk sebab mr.irmidrza tak bagi...plus miza pun malas nak suh org like2..heheh..

mrs irmidrza to be said...

Arizakiah : time kasih mummy singgah blog miza =) hee...=)


Suria : heheh..i.allah kalu tuhan buka hati mr.irmidrza kan..heheh


miss puteri : heheh...kan buat karangan lagi senang dari cari org like2..huhu


UyaRayza : ok seram...siyes ke? ape nama OP ni uya? kene noted vendor ni..kuang ajar betui..

syaz@rozelt said...

x sangka ada jugak x suka..tp jeles gak kalau boleh menang pakej kawen ke fotografi kawen ke..hihi

Cik Emie said...

Salam kenal Miza..folo u back dear :)
Insyaallah nati emi link Miza nati

Btw emi pon xsuke contest like2 ni..xreti nk raih undi la haha..lagipon segan kn? Xpela rzki masing2 :) hehe

miss ain said...

kita lagi ar tak suka contest2 nie. coz konfem kalah punya. hehehe. tak reti sangat bab2 nie. :)