Friday, 27 January 2012

GA PERTAMA SICANTIK SIEZUKA

Salam to all readers and beautiful bride to be...

lagi sekali miza cube nasib..hehe..sebenarnyer suke2 nak join GA sis siezuka ni...cam citer doremon dah miza rasa..heheh..sebab sis ni comel...miza masuk blog sape ntah tadi..terjumpa blog die..huhu..leh lak camtuh kan...mentang2 dah abis exam...merayap sungguh ko miza ekk ke sana dan kemari bw..seb baik tak lenguh kaki bw ni kan..heheh..

pastu ternampak die buat GA..saje nak kenal2..so miza join..=) merapatkan ukhwah sesama islam..hehe..



kalu b2b yang lain nak join...klik banner tu ok..sis siezuka suh die komen tentang kekurangan dan kelebihan blog die..

anyway..this is the first time i'm visiting her house in this fantasy world...so i dont know much...
 but the first impression when i saw her picture with so many artis..uishh akak ni mesti glamor..heheh..selalu gi jumpa artis..hahah..
ntah ape punya assumption miza ni..

ok itu bukan komen blog...itu komen sis namanyer...utk blogger yang memang sangat baru..baru ke?? kire barula..lupakan yang dulu...tumpukan yang sekarang..her blog is simple and kemas..masuk2 dah kenal sape tuan punya rumah..

sebab picture sis siezuka ni ade kat header die..compared to miza yang malu2 kucing nak expose diri..

nak kata kekurangan tu..miza baru lagi..so tak dpt cakap lebih2...semua orang ader kekurangan kan..
 tapi satu jer..miza jeles tengok gambar sis dukung budak comey mia sara itu..hahah..

okla miza nak tag b2b yang baru2..huhu..

sape ekk..

jap

ok


ok dah siap..=) semoga miza bertuah..=) ameeenn...

2 comments:

Cik Akmal said...

thanks join & good luck.. tak glamer pun dear.. just ikut kengkawan jumpa artis jer.. ;)

mrs irmidrza to be said...

welcome...=) heheh...