Saturday, 21 January 2012

ANNOUNCEMENT TO ALL B2B & ex B2B...

Salam to all readers and beautiful bride to be...

heheh...announcement cam ape je kan...


sape lagi yang miza tak folo and tak link blog die?? angkat tangan semua....sape2 yang miza terlepas pandang especially b2b 2012 gp members please inform miza ekk....korang tinggal link kat sini nnt after exam miza akan buat 1 day kemaskini bloglist,folo dan singgah blog korang ok...

sebenarnye cuti ni miza nak serbu sume ex-b2b and nak buat list tuk dorang...heheh...org kata sumber rujukan..heheh...pada ex b2b...ur experience and idea...sangat2 miza hargai...and memang akan cari la sumber2 and idea yang bernas dari mereka...

sorry la....kalu ade yang dah folo miza lama tapi kalu miza terlepas pandang sila beritahu ok...

i will bw after exam as soon as possible...

=)

happy to announce to all bride....miza nak kawen...heheh..=) gatai kan...hahah...

13 comments:

Cik Ain said...

http://nurulainlatif.blogspot.com/

mrs irmidrza to be said...

dah folo u dear...will update link later...=)

Cik Azizah said...

:)

nuha hayati said...

good luck for your exam dear! my link

http://nuhahayati.blogspot.com

BLuRpL3 said...

http://blurplediary.blogspot.com/

syaz@rozelt said...

cek2 x de dlm list so nak join!

http://rozeltweddingpreparations.blogspot.com

ctzainal said...

sy pun nak join jugakk :)

ctsukakahwin.blogspot.com

:)

do link me bebeh!!

choclairissa @ intan marliana said...

link me : http://choclairissa.blogspot.com..

nama saya intan :) saye exb2be..

cik helena said...

kite kite http://www.cikhelena.com :D

Afra Yuri said...

Hai Miza! http://www.afrayuri.com :)

ira said...

hehe..sy nk join gk..

http://ira-rahimatul.blogspot.com

Cik Jan said...

hai miza..nak join jugak...jom exchange link..huhu
http://chefarizancheali.blogspot.com/

mrs irmidrza to be said...

thanx to all yang letak link..tengah berusaha nak kemas kini blog...=)