Friday, 27 January 2012

Finally its over...between me and...

Salam to all readers and beautiful bride to be..





sebelum tuh jap miza nak yeayyyyy!!! horayyy...finally its over between me and exam...hahah...

selama 2 weeks bertungkus lumus...pendam perasaan nak update blog..tapi sehari dua tu terlepas gak update sampai cik dhiera usik2 nakal ngan miza..hahahah..

ye miza memang dah addicted ngan blog...ni sume gara2 tahun lepas kononnyer nak buat blog tuk baby & mom's health...hangat2 tahi ayam nampaknyer sebab tibe2 jumpa mr.irmidrza dalam alam maya ni..then...terus malas nak berblog..

huhu...

niat kembali nak berblog tuh kasil inspirasi die juga sebab miza selalu jeles ngan mr.irmidrza yang asyik sibuk nak update blog..huhu..skang dah terbalik...die yang selalu pesan..jangan ngadap laptop asyik dok update blog ja..heheh..

biarkan die..rasakan. kejam giler..heheh takderla...huhu..

so officially today miza umumkan... miza akan bagi suprise each of you..about wedding..hope so..sebab balik ni cuti..mama dah warning awal2 jgn dok ngadap laptop jer..hahah..

tapi homework pertama miza..miza akan selesaikan minggu ini..and tunjuk kat korang hasilnyer ok..hopefully..semua menjadi tanpa masalah...=)

ok la will updating soon..=) tgu miza ok..

4 comments:

Cik Akmal said...

Good luck dear.. thanks sebab sudi singgah blog kt.. jgn lupa join GA kt, salam kenal.. :-)

mrs irmidrza to be said...

thanx..ok akan join GA sis..=) salam kenal juga..=)

Cik Nasha said...

apelahhh seprais tu yeekk.. :)

mrs irmidrza to be said...

heheeh...nnt tgu ekk cik nasha dear..