Saturday, 28 January 2012

Anastasias Spa Giveaway 2012

Salam to all readers and beautiful bride to be..

last for tonite...heheh..


gigih betul rasa masuk sekaligus semua giveaway ni...huhu..sebab due date nak abis plus miza lepas ni tak berkesempatan lagi..so masuk awal2..huhu  ..

ade rezeki allah beri alhamdullilah..takder rezeki alhmdullilah adalah rezeki lain i.allah beri..i hope so..

nak suh mr.irmidrza masuk nih..tapi die kata...awak jela masuk..miza suh die masuk...sebab mr.irmidrza ni die nyer ong..tinggi skit...huhu..

miza hampeh la kan..hahaha...takpela so kiter ong kan la diri sendiri ok..haha..

ok kali ni give away dari ex b2b puan norakerel..

1st masuk blog die..miza kata...waaa banyaknyer hadiah die pernah dapat..kagum...orang tak pernah dapat hadiah kan..jakun sekejap...nway semuanya anugerah dan rezeki dari allah kan...nak kata kiter tak bertuah...who knows one day...allah give u the big and the best hadiah yang korang pernah terima...so bersyukur ok...dont sedih2 kalu kalah...huhu..adatla kan..heheh..

ok bebel jer miza nih..

nak citer lagi...huhu..sebenarnyer miza asyikla dok tengok kat groupon,milkadeal pasal spa2 relax ni..sebab yela lepas exam..nak release tension...mmgla murah..tapi gigil gak la nak kuarkan rm70 tuk spa jer.bek miza beli bnda lain..so bile tgk puan norakerel buat GA ni..ape lagi gembira guling2 atas katil ni..heheh..

so sape nak rasa kene urut2...di belai2..setelah penat...meh masukk..

senang jer nak masuk GA ni..

jom...check it out..

simple...no need to like2 and find people to like us...heheh...miza stress contest gini...kene ngadu kat sumber multimedia agaknyer..hahaha...

then...korang..


1. letakkan gambar seperti di bawah serta link beliau

 Anjuran nora


3. Tag 2 orang rakan, so miza tag
cik zimie yang hari tuh kata nak gi spa ngan miza..heheh..
ngan
cik uyarayza yang dah dekat nak kawen...hehe..

*Hope kalian berdua pun join giveaway ni*
ok done puan norakerel...=)

Jika korang adalah pemenangnya, kiter sume bakal mendapat :

SEPASANG RAWATAN SPA LELAKI DAN PEREMPUAN
di mana rawatannya adalah seperti berikut :

Lymphatic Drainage + Cellulite Body Massage (60 mins) +
Steam Bath with Steam Room (30 mins) +
Detox Slimming Machine Session (30 mins)
@ Neutrosense Face & Body



2 comments:

nasuha ahmad helmi said...

salam singgah!
time kasih ye sbb sudi singgah blog...kite exchange link ye...saye dah link awak..=)

anaztasias nora aira said...

thanks dear for joined. gud luck !