Sunday, 15 January 2012

Lin Handmade Giveaway Jan 2012

Salam to all readers and beautiful bride to be...

lambat skit hari ni miza post sebab baru setel sume keje..yehaaa...suke giler..huhu..pastu tgh jalan2 blogwalking...tibe miza nampak satu blog craft yang memang nampak gayanyer miza akan melekat la sebab miza sgt suke quiling...huhu...

banyak benda best kat buat peminat quiling cam miza..

hehe...sebenarnye nak join giveaway die..hehe..takder keje nama ni..hehe..=)

ok jom sape nak join...klik sini utk details..hehe..


cantik kan? idea utk cover wedding planner book..hehe..

3 comments:

miss ain said...

lawa nye. Teringin nak try wat tapi tangan tak kreatif. hehehe. :)

hanys said...

benda ni glamer zaman sekolah.. asik buat ni, siap main koyak2, tampal atas kertas keras, buat kad birthday budget.. huhu.

Noor Azlina Abdul Samad K. said...

Hi!
Thank you so much for joining my blog giveaway! All the best to you!

Lin
Lin Handmade Greetings Card
http://azlina-lin.blogspot.com/