Saturday, 28 January 2012

Contest by Precious Touch Bridals

Salam to all readers and beautiful bride to be..

again...miza masuk contest lagi...tengah rajin...abis exam...soryy belum sempat update raw about wedding..will come soon ok..wait ok...so jom sape nak masuk..meh masuk..=)

ok nak tahu details korang leh gi klik kat sini ok..

disebabkan ade 2 cara nak masuk contest ni..so miza pilih melalui blog...sebab malas kat FB..huhu..ok senang jer syaratnyer..lengkapkan slogan di bawah...huhu..

Saya impikan majlis perkahwinan yang .......... (tidak lebih 50 perkataan) 



sape nak join meh klik...PreciousTouchBridals


Saya impikan majlis perkahwinan yang sederhana,simple dan ceria..dipenuhi senyuman juga warna-warni kebahagiaan..setiap yang hadir melangkah pulang dengan senyuman..terpahat teguh dihati mereka..terukir utuh  memori indah bersama..bukan cantiknya pengantin menjadi idaman..bukan megahnya majlis menjadi impian..keberkatan,serta doa dari hadirin menjadi igauan kerana doa mereka...mengekalkan senyuman pengantin hingga ke hari tua...



3 comments:

Just^me said...

thanks miza for sharing! =)

Cik Jan said...

owh miza. thanks for sharing. skip baca 50patah kata miza tu sbb saya nak join jugak. huhu. takut tersama kan...huhu

mrs irmidrza to be said...

just^me : welcome dear...=)

cik jan : heheh...=) good luck..=)