Wednesday, 18 January 2012

Miza mencemar cuti...KHAS BUAT B2B yang bakal jadi IBU...juga bapa

Salam to all readers and beautiful bride to be...

Senyum dulu before sambung tulis blog nih..hehe..bak kata cik dhiera..kata cuti kan..heheh..takleh la kalu dah kata blogger tuh...memang tak mampu untuk tak jenguk sehari blog nih..huhu...

ok miza hanya nak konsi ilmu apa ngan korang...its not big...but renung2 kanlah...

didiklah anak2 yang lahir dari rahim kita dengan sebetulnya...andai kelak kita pergi meninggalkan dunia ini...doa mereka tetap masih ada utk kita...mereka la asset kita...

juga jangan la lupa kita sebagai anak jadilah yang terbaik...tak perlu jadi ustaz dan ustazah...buat master dan phd...cuma cukupla ilmu agama yang di simpan dan di amal dalam hati....buat bekalan masa depan kiter bersama...

ok last jom tengok video ni...

cam tazkirah ke?? heheh...no la...takder credibility utk itu...just mengingatkan sesama kita...sebab we are the generation yang akan membentuk masa depan anak2 kita kelak...

hope takder yang keberatan...=) dari miza yang tak punya ape2...



2 comments:

ira said...

salam..ni lari dr tajuk kt atas ek..hihi..ira nk join yg group b2b tu tp xleh nk klik la..nape ek?? huhu..

dhiera said...

rin.. hahaha. kite nak gelak dulu~ ni baru la blogger tegar ni. hek
kite xdpt tgk la video tu. sobsob

@ ira : macam one of the group member kena jadi kawan dalam FB baru boleh add. add miza atau add kite pun boleh. hekhek