Monday, 30 January 2012

Pemandu yang tak reti bersabar!!!

Salam to all readers and beautiful bride to be..


tengah hari ni nak membebel sal pemandu yang tak reti nak sabar...adehhh geram giler rasa...

nak kata keta besar..pun tak...

berlagak mak aihh cam jalan tuh die yang punya...

tolong la malaysia ni angka kematian jalan raya meningkat tiap tahun sebab ape????

sebab pemandu yang tak reti nak bersabar...

kalu masuk hospital uruskan sorang2 takpe...ni menyusahkan semua orang...nak kene insert line ko...nak cuci luka ko...atas jalan ko berlagak macam ape...dalam hospital tahu plak ko nak menjerit sakit kene cucuk kene ape kan...

tak gentleman lansung bawak kete...aaarrrghh geram betul rasa...

adeehhh sabar miza...sabar miza..

rasa nak jadi hulk hogen giler atas jalan raya tadi...dah lama miza tak mengamuk sal kete...sakit jantung naik keta balik...semua tak menyabar...hai..

insafla wahai pemandu semua...

ok la miza takder mood giler...rasa nak cucuk2 pakai jarum paling besar bile ade orang kene accident nnt...boleh takk???

hahahah..padan muka...kegeraman tahap hulk hogen..




4 comments:

Cik Azizah said...

huhuhu sabar yang...tu semua attitute dorang!!kita ni terpaksa la bertolak ansur kalau tak kita sama accident sekali. huhuhu

hanys said...

Mmg.. Kt kl ni klau tak sabar nk rempuh kasi langgar je.. Haih. Nasib bek skng dh kna nek lrt. Legaaa skit.

mrs irmidrza to be said...

cik jijah : semalam terus hilang mood nak men DIY gara2 lelaki yang bawak keta cam ape tuh..

mrs irmidrza to be said...

hanys : betul2..naik public transpost gak tak sakit hati..tak kisahla kene himpit lagi rela dari jumpa org perangai cam ape..huhu