Saturday, 31 December 2011

THE LADIES PHOTOGRAPHER GIVEAWAY~~

Salam to all readers and beautiful bride to be..

mood tengah swing cam lagu sway ni...hahaha...

ok la tibe2 nampak cik fazlien duk join GA ni...so utk melepaskan ketensionan yang membara2 ni...ok miza nak join GA ni..heheh...ok pakai cabutan bertuah...kalu miza bertuah dapatla..hehe.

ya allah harap2 bertuah..huhu...walau tahu...benda2 cenggini susah benor nak dapat tuahnya..hahah..ok jangan give up itu penting...

ok miza join jela ok..hehe..

sape yang buat GA ni kan...ok GA ni di anjurkan oleh kak Ummi Saadah..hadiah sangat menarik!! dapat photobook...ok miza excited...sebab nak book kan gambar2 mia kat sabah tu..yang dekat 1000 lebih gambarnyer...huhu...nak hantar kedai belum ade masa...plus tang kedekut nak kuar duit..hahah..huhu...mesti!! tgh jimat gile2 nih..heheh....


Syarat2

1 - Buat entry bertajuk THE LADIES PHOTOGRAPHER GIVEAWAY 

2 - Like Fan Page TLP di facebook  http://www.facebook.com/theladiesphotographer dan kepada yg tiada FB, boleh jadi follower di belog saya ini:P

3 - Like Fan Page Danita Maternity Store http://www.facebook.com/Danitamaternitystore (this is our penaja hadiah) 

3 - Tag 5 org kawan blogger (lebih ke kurang pun leh:P)

4 - Letak link entry anda di entry ini...Terima Kasih:)

5 - Tarikh tutup penyertaan ialah pada 31 January 2012.


HADIAH

GRAND PRIZE - 1 Photobook Percuma 11 x 8.5 Potrait Hardcover 40pages worth RM230. (Anda poskan kepada saya gambar-gambar anda untuk dibuat photobook dan setelah siap, saya poskan photobook kepada anda)

Untuk contoh2 photobook dan cara2 membuat photobook sila klik link ini..

Ke 2 

RM50 cash dan Free 2 keping gambar 12 R (anda emailkan gambar anda pada saya, saya edit dan print kan size 12R dan pos ke rumah anda)

Ke 3

Free 2 keping gambar 12 R (anda emailkan gambar anda pada saya, saya edit dan print kan size 12R dan pos ke rumah anda)

Ke 4 dan Ke 5

Free 2 keping gambar 8 R  (anda emailkan gambar anda pada saya, saya edit dan print kan size 8R dan pos ke rumah anda) 

Cara pemenang ditentukan ialah dengan cabutan bertuah, anda bertuah, anda dapat hadiah:)...

antara contoh photobook yang membuat miza tertarik...ok naluri nak baby dah mengada2..hahah..=P



ok nak tahu details jom klik sini

last miza nak tag 

cik mila
cik efa
cik dhiera
cik izyan 

kalu blog ni cam FB kan senang ada tag2 kan senang...die terus tahu..huhu..ok pemalas sudah datang...haha

2 comments:

dhiera said...

sayang, kite akan buat~ sabar ye. hehehe

yangyuyu said...

salam adik,. thanks for joining ye:)