Sunday, 18 December 2011

Handbouquet : Daisy or tulip?

Salam to all readers and beautiful bride to be...

sajer nak tanya korang mana yang cantik...daisy or tulip...

both miza suka...sebab ade maksudnya yang tersendiri...

daisy means outstanding love flower...

tulip means innocent love flower...ade satu lagi bunga miza suka...matahari...hahaha..tapi takkan la nak jadi hand bouquet...gabak besar sama lebar ngan muka miza..hahah...

ok jom cuci mata...



cantik kan?? pegang dua2 boleh? hahah...

13 comments:

WaTy said...

alamakk. good idea la pulak~ cantik dua2. hehehehe satu utk nikah satu utk sanding~

mrs irmidrza to be said...

cantik kan waty? sgt suka dua2 ini bunga...huhu..

dhiera said...

kite suka sangat tulip. tapi kat sini susah nak cari fresh flower utk tulip la rin~
sobsob..

pst: entri ni naik dekat feed~

mrs irmidrza to be said...

owhh yeke? tak tahu...huhu..takpe kita usaha cari..kalu ade nnt rin bgtahu dhiera...ok?

dhiera said...

thanx ya rin! tapi tulip ni agak2 tahan berapa lama ea?

kalau xjumpa tulip, kite nak pakai lily~ he

picairin said...

combine la senang..hehe

K.I.N.A said...

kina pilih tulip! hehe..tp bak kata waty..kalau suka 1 buat masa nikah, 1 buat masa sanding..

Cik Nasha said...

dua2 cantik..
buat dua2 la..
klu sy suka daisy.. sbb dia kembang.. hihihi..

cik.mila said...

dua2 cantik!..tp prefer tulip lagi..heheh..nak jugak! :P

Cik Zimie said...

suka dua2.hahaha err sebenarnye zimie suka bunga tulip tau.ok ok vote for tulip sebab jarang orang buat :p

Cik Azizah said...

biasa tulip yang selalu org buat..nmpk cantik sgt!

FY said...

tulip nampak exclusive

mrs irmidrza to be said...

ok thanx dear sume...choose for me..lepas ni akan merata la cari kedai bunga supply bunga tulip nih..heheh...=) nnt kalu jumpa miza bgtau kat ner jual ok...