Saturday, 17 December 2011

Festival dan pameran pengantin 2012

Salam to all readers and beautiful bride to be...

Just nak share something pasal festival and pameran pengantin 2012...tapi sedihnya miza surrender awal2...miza tak dapat nak gi sebab miza takder kat KL plus mr.irmidrza are not around...die berada di rumah ibunda tercinta...heheh...

miza tak pernah pergi benda camni..huhu...dulu berlagak...kata alaa lambat kahwin lagi...huhu...sekarang padan muka..huhu..=P

harapnyer...nnt die buat la lagi..rasanye bulan mac dorang wat gak..tapi lupa tempt kat mana..hehe..time tengokla ada masa miza gi..tak masa...heheh..kita ketap gigi ok...cebik muka...wat muka comel...confirm esoknya pergi..hahah...tactic kotor pujuk mr.irmidrza..hhhehe..naseb baikla die tak buka blog ni..huhu...banyak benor dah ngumpat die..heheh..

ok dah lari tajuk..huhu..

pasal festival tuh... jom tengok...



I-City Shah Alam
30hb 2011 - 1hb Januari 2012



Ampang Point
6hb Januari 2012 - 8hb Januari 2012



Maju Junction
6 - 8 Januari 2012

sebenarnya banyak contest dari pihak penganjur sempena festival ni..tapi miza tak dapat join sebab tarikh date kahwin bulan feb - june..huhu...hehe...plus contest dia berunsurkan gambar and suh orang like2...huhu...miza sangat frust kalu contest gaya ini..sebab memang confirm takder peluang...hahaha...

okla pada b2b yang nak gi...selamat survey ok..ade bnda best2..share dekat group ok dear!!!

5 comments:

Cik Nasha said...

alamak..
bestnye.. mcm nak pegi je..
thnks bg info.. :)

Anis_Apis said...

thanks for the info miza...i tau yg 31st tu je :)

dhiera said...

sama la kite miza~ ari tu nak gk masuk tapi bila kena promote suh orang dok like like, terus rasa down~

mrs irmidrza to be said...

cik nasha : welcome dear..=)

anis_apis : welcome dear...=)

dhiera : kan kan...kadang2 rasa nak banned pertandingan camtuh...hahahah..

nona fafa said...

yang kat i-city tu organizer tipu la..huhu..
ahad haritu, after balik dari kursus kawen, kte pun berkejar la pegi ke i-city.. check on9 sampai kul12mlm..
then bile dah sampai, tgk2 takde orang pun..tanya guard tu, dia cakap memang takde dari jumaat lagi..
sedey kan? padahal excited 1st time nak pegi festival pengantin.hehe