Sunday, 4 December 2011

Last update : i'm crying again....

Salam readers and all beautiful bride to be...

anyway tonite is my last update for this....only tonight...=P

esok dah mula busy...case write up akan bertimbun...study takleh malas2...exam posting ni akan susah...so please insaf mrs.irmidrza a.k.a miza...hahaha...

kelakar la nama ni...miza...nway...have a deep meaning on it..

okla kenapa tittle camni...sebab lately i tgh review videography utk nikah sebenarnya..

aduh mahalnyer...kahwin ni kalu pakai duit saidina or monopoly leh tak? miza selalu menang kalu main benda ni..hahaah...resort hotel jgn cakap la...berpuluh2 bijik...ok dah mengarut...

ok nak citer sebenarnye..when i watch the video of any solemnization sape2 jela...i will touch and my tears memang akan automatik cam air terjun...

melampau betul gmbar ni...tapi comel!!
nak kata adik perempuan yang nikah...rasa kehilangan...tidak...

nak kata sedara perempuan yang nikah...rasa kehilangan...pun tidak...



nak kata best friend yang nikah...rasa kehilangan... lagi tidak...

entah ape perangai entah..hahaha...touching terlebey...hahhaa..

sebab tu sekarang nak gak dptkan videography tuk time nikah..even mr.irmidrza said...ya allah buat ape..membazir...

ok will see later in the future..sape nangis dulu bile tengok balik...ahahah...die tak nak bayar...biar miza bayar..hahah..walaupun at last miza tahu die akan termakan gak ngan pujuk miza..huhu

pastu tambah lagi letak lagu ku pinang kau dengan bismillah...lagi la sebelah ada kotak tisu...seb baik la...video tu tak sampai 5 minit...hahah...

hey pelik2...heheh

so anyone knows sape videography yang baik & best & murah??? tolong miza boleh?? tak larat dah nak email satu2 vendor..tanya kdg2 tak jawab..bila jawab tak jawab soalan...die tanya kita balik..sabar2 miza..hahaha...inilah dugaan sebelum berkahwin...

ala takkan miza nak letak orangnye review video kan?? nak bagi korang touching sama2..tapi...tak boleh la..itu hak cipta orang...so takpela...korang gi la senyap2 tgk2 sape2 punya yang dah nikah...pastu kalu korang tertouching...senyum la sorang2..sambil ingatkan mrs.irmidrza...hehe...



ok dearies...good night ok..gile mood malam ni cam orang tak bersemangat..kata2 penuh longlai betull...abaikan...hehehe..

5 comments:

dhiera said...

hahaha. miza, kite pun tgh survey2 videographer ni~ tak tahu la dapat yg within bajet ke x?

FarEast said...

salam.... try tengok video KINA by WIRA VISUAL

skung nie ngah ader promo...

http://www.wiravisuals.com/?p=405


http://our-wedding-journal.blogspot.com/2011/11/review-ov-wira-visuals.html....

faiz slalu jalan2 kat blog KINA 2.. :)

Epa Zarifa said...

wira visual tgh wat promo, better grab, below 1k, sebelum diskaun price rm1500 cm tu...efa lambat tau...kalau tak mesti dh booked abg wira tu... :)

mrs irmidrza to be said...

efa & faiz : tq so much...already ask...but huhu..banyak sgtla dienye booking...tak tau nak cari duit..huhu..takpela takder rezki..=)

dhiera : tak dpt cari lagi ke? hmm nak budget memangla susah kan..hehe

FarEast said...

faiz lak ngah berkira-kira... nak amik or x... sbb bila + ngan charge perjalanan n tol serta penginapan... baik amik yg dekat2 jew.. :) erk... bleh kew g2??? papepun... t balik kg nak bincang ngan family.. sbb majlis lambat lagi.. mgkin dalam group kita kat Fb 2.. faiz yg the super duper junior bagi tarikh kawin.. :)