Sunday, 18 December 2011

Tema warna part I : groom side

Salam to all readers and beautiful bride to be..

Petang ni satu kerja tak jadi...fuhh tensen...tapi tgh buat2 bahagia...so malam ni kene stay up..sebenarnya tadi dah wat post nih..tapi tak tak tahu kenapa takleh publish...geram kan...ya allah sabarkan hati ini sebanyak yang mungkin...

Last2 miza keluar...gi beli roti..huhu...wat makan petang...tul la orang kata jgn tensen selalu...nnt jadi gemuk..huhu...sebab tendency nak makan tu tinggi...and betul la mr.irmidrza kata..gemuk tak semestinya bahagia...hahha...pasal bnda ni kitorang dok argue..ntah ape2..cam budak2 giler rasa...hahah..abaikan..

ok mehla miza nak bagi teaser skit kat korang regarding warna tema belah lelaki...hehe..belah perempuan kita bagi suprise ok..huhu..takderla..nnt miza wat part II...sbb blog ntah ape masalah die...letak gambar banyak skit dah nak mengada2...lembap giler...hiuhhh...sabar2 miza..

ok miza pernah wat entry tentang warna nih...huhu..sini dan sini tapi tadi jenguk2 kat perfect pallete geram giler tengok combo warna die...huhu...

belah lelaki...mean belah mr.irmidrza...we decide to choose tiffany blue..he loves this colour so much...hehe..miza perli die..cam warna perempuan suka...hahah..he just smile back to me...and said...biarla..hahah...lawak kot...muka yang ala2 mengada tuh...kita turutkan saja...sebab belah dia kan..hehe..ok jom tengok combo2 warna dari perfect pallete yang cantik2...huhu..rambang mata tengok...nanti nak suh die gi tengok blog ni...and sila pilih mr.irmidrza...



 






4 comments:

dhiera said...

basicly, belah lelaki pakai aqua color la ea~ cantik!

tunang kite xconfirm lagi nak guna warna apa. sobsob

mrs irmidrza to be said...

lebih kurang aqua ala2 tifanny blue..=)

hehe...cadang warna yang dhiera suka tapi lelaki leh pakai...kadang2 dorang tak tahu nak pilih warna...huhu..

Cik Nasha said...

cantiklah tiffany blue..
sejuk je mata kalau tgk.. ;)

norfadillah said...

sweet !! <3 sejuk mata memandang !