Wednesday, 28 December 2011

PHOTOGRAPHER MUSARTWORKS menggugat iman shopholic miza..

Salam to all readers and beautiful bride to be..

2011 hampir melabuhkan tirai...dan 2012 akan datang menjelma...ingat dulu kecik2 pernah main kira2 jari kat tangan umur bape kita kahwin..hahaha...mengarut punya permainan...tapi nak bagitahu...miza kira umur miza kawin 25...heheheh...ok tepat!!! hahah...korang tak pernah main ke? heee..tipu...huhu..

ok so sempena nak end year...miza nak share la skit..hehe..org kata nak start gear enjin tuk prepare wedding...antaranyer...hunting for official photographer...miza pernah bagitahu kan...miza memang teringin sangat2 nak review and share with my dearest buddy b2b regarding budget OP...hehe..al maklum lah...miza kan memang gile2 nak jimat pasal kahwin...so of course tengah mencari photographer yang hasil karya memang cantik...tapi harga pun cantik..heheeh...kire affordable pada budak hingusan yang tengah belajar cam miza ni..heheh...

sape OP yang miza dok kata ni kan..hehe...


MUS
Senior Photographer of
MUSARTWORKS DIGITAL PHOTOGRAPHY
www.musartworks.wordpress.com

miza ada bagitahu kan..miza memang giler mencari OP ni...heheh...so bro MUS ni...antara OP yang terawal gak la miza tanya tentang package...ramah la orangnyer...hehe...agak cepat balas miza nyer email...

tapi seperti biasa...miza memang tak leh nak proceed ngan book sebab...banyak sebab..haha...abaikan sebab2 itu...hahah..

harga package bro MUS..memang menarik minat miza la...sebab sangat affordable..tapi cam biasa..cam miza kata...duit banyak nak pakai utk exam..so sume kene tunda dulu..huhu..sedih tak??

antara package yang bro MUS ade..details korang leh pergi sini 

  • Package Chenta
  • Package Qaseh
  • Package Sayang
  • Package Super Qaseh
  • Package Super Sayang


  • sebab sedih kan..heheh..soo miza pun lupakan mencari OP lepas tuh...then nak jadi citer...tibe2 kuar kat home miza...ade promotion ni...


    tergugat sekali lagi nafsu perempuan yang memang shopholic nih..hahaah...menarik kan promotion dia..tapi lagi sekali kecewa...sebab mana nak cekau duit yang..hati kecilku berbisik..hahah..so lagi sekali hampa..

    so dengan rasa rendah diri...miza mengumumkan...pada semua B2B...jom gi blog dia...and kalu takder OP jom hire die...hehe..

    miza kaji2 gak bro MUS ni...hehe..korang tgk ekk...ape die tulis..tentang history background die..heheh..

    MUSARTWORKS DIGITAL PHOTOGRAPHY started around mid 2009 with passion on wedding, event and portrait photography. Founded by Mohd Faiz Ehsan, we started to shoot wedding, events , portrait just for part times but now, we are fulltimer photographers. Musartworks Digital Photography official created and announced on November 2010 and till now, we have a few photographer working with us. We are one of affordable  wedding photography company in Malaysia providing from small event at house to big hall in hotel. We covered all areas in Malaysia.
    Our Services :
    a) Wedding Photography
    b) Events Photography
    c) Portrait Photography
    d) Gubahan Hantaran and Wedding Souvenir
    e) Bunga Telur
    Freeze your lovely moment with us at a very affordable price. We make your fairytale wedding comes true. Thanks

    so die buat gak gubahan hantaran and bunga telur...hmmm menarik kan...=)
    hasil2 karya die...memang menarik...miza suka...
    banyak lagi gambar2 dia...korang leh tengok kat sini...paling suka dienya potrait photographer...wedding pun suka gak...tapi lagi suka...kalu gambar miza la terpampang kan..hahahah...mengada ko miza..hahah...tapi hasil die memang best...korang leh tengok banyak lagi kat blog dia ok..
    so kalau korang berminat...nak contact bro MUS...korang leh hubungi dia..based bro MUS ni di temerloh...tapi die leh turun jumpa...or kita sendiri jumpa die di temerloh...(miza skang tgh kat temerloh ni..heheh)
    so ini details cara nak menghubungi bro MUS
    MUS,
    Senior Photographer of
    www.musartworks.wordpress.com

    Mus: +60199111417
    email us at: enquiry.musartworks@yahoo.com


    NO 10 JALAN TJ 4/1
    TAMAN TEMERLOH JAYA,
    28000, TEMERLOH,
    PAHANG DARUL MAKMUR
    Alternatively, korang leh contact no tel ni , 9am – 10pm, 7 days-a-week.
    Adila   : +60199111817
    Mus    : +60199111417


    yang pasal promosi tu lagi 3 hari tau korang...so cepat2 kalu nak book...miza memang takleh la nak book..melainkan tibe2 bro mus kata...leh gune duit monopoly or saidina...=P  heheh...soryy yer bro mus...gurau2..huhu..

    lastly...sebelum miza tido...nak ucap time kasih kat  bro MUS sbb wat entry khas tuk miza...kat sini..terharu!!


    suka!! thank you!! 

    ok sampai sni jer review miza tentang OP yang lingkungan budget ....
    will review again..

    enjoy korang tengok karya-karya bro MUS dari
    PHOTOGRAPHER MUSARTWORKS



    8 comments:

    amElyn said...

    try lah ni kalau minat!! heh
    http://rcstewdeolab.blogspot.com/

    ps : i dah follow u back!! =)

    dhiera said...

    rin.. hehehe. pakej dia dari harga berapa ye emel kite. ahaha. tunang kite orang jengka dekat la tu dgn temerloh.

    kita pun survey2 jugak ni~ xda grab mane2 pun sebab tunggu bulan 2 atau 3 nanti~ tunang tak bagi booked sekarang.

    erin moshimoshi said...

    miza : erin pun xtahu nak amik package mna nie ...
    hurmmm x dpt cri link dlm bape rate

    erin moshimoshi said...

    miza : erin pun xtahu nak amik package mna nie ...
    hurmmm x dpt cri link dlm bape rate

    mrs irmidrza to be said...

    erin nak ke? miza leh emailkan dear..rate dear...tapi kalu nak details lagi leh call dia la kot..lagi senang...hehe...sebut nama miza confirm die gelak...haahah

    Cik Azizah said...

    OP pon jijah tak cari yunk..nak under bajet jer..hehe

    mrs irmidrza to be said...

    cik azizah : betul susah nak cari yang under bajet kan...sume mahal2...huhuhu...tapi nak hasil cntik..gedik betui..heheh...

    dhiera said...

    setakat ni yang plg murah kite survey dramatic click. klo dah murah tu memang tak da la custom album segala. sticky album plg murah rm500lbh je~ siap 2 photographer. OP ni OP kawan kite mse e-day ritu. dan kawan kepada kawan kite~

    gambar die cantik jugak~