Friday, 9 December 2011

~ GIVEAWAY : Stunning Me !! by Qaseh Elyn~

Salam to all readers and beautiful bride to be...

wow...lama nya tak mengupdate tentang preparation kan...heheh...group pun tak terkejar...sebab B2B member memang sgt2 pantas...mengupdate...tak terlarat den nak mengejarnyer...heheh..

ok malam ni nak menunaikan tanggungjawab kepada cik elyn..

nak join giveaway contest stunning me by : Qaseh Elyn veil and tudung

lama dah nak buat and nak join...tapi tak sempat nak buat..sebab esok last date contest by elyn...so malam ni kene settle gak...

miza bukanla pandai pun nak buat creative2 ni...niat di hati nak melukis dengan tangan...lagi nampak stunning kan...heheh..tapi sebab banyak leceh la...so buat je la slideshow ni tuk elyn...khas utk cik elyn dari
Elyn Creation...heheh..

cik elyn..cik elyn...sape cik elyn ni ye?? hehe..meh kenal..cik elyn ni penganjur contest ni and also bride to be..tapi die ade buka jugak online boutique yang boleh custom-made macam-macam untuk kita b2b... 
Elyn Creation terima tempahan baju nikah,beading dan terbaru custom-made tudung & veil iaitu Qaseh Elyn. Harga berpatutan memang ok...utk orang budget2 cam miza..hehe...jom tengok dekat blog Elyn Creation