Sunday, 4 December 2011

Theme wedding song

Salam to all readers and beautiful bride to be...

Gara-gara pemalas nak keluar rumah..sudahnye berlapar 2 hari berturut2 tanpa nasi...aduyai...laparnya..maybe sebab tu kot takde idea gile nak update ape dalam blog nih...
sebab lately cam agak rajin dok blogwalking kat blog b2b...arituh dengar lagu yang dorang pasang...so lama2 miza pun ketagih nak dengar lagu tu jer...buang tebiat giler rasa..dok ulang2 lagu tuh dalam 3 hari ni..hahaha...

so jomla miza share lagu2 tu..semua ada kaitan dengan wedding..heheh...of course la dear..ok jom enjoy show ok..


mabrouk - irfan mikki

 
penghujung cinta -pasha and adelia

 

ku pinang kau dengan bismillah
okla i think i need to find something to eat...otherwise leh jadi tak betul kat rumah nih...hahahah..bye guys..
enjoy the song!!!

6 comments:

miss Z said...

owh, I'm sooooo in love with ku pinang kau dgn Bismillah. berangan nk video kawin gune lagu ni. haha

mrs irmidrza to be said...

heheh...really love this song too...hehe.. nway salam kenal...dah join gp b2b? jom join..i admin gp tuh..

folo u k...folo me back ya dear..

Epa Zarifa said...

wah, touching lagu last :) nanges bule? ;p

K.I.N.A said...

suke yg kupinang dengan bismnillah..:)

dhiera said...

saya suka kan ku pinang kau dgn bismillah. siap suh tunang hafal dan nyanyi mase wedding nt. opss~

mrs irmidrza to be said...

@miss Z : me so in love...

@ efa : yup...touching kan..best!!

@kina: hee..bestkan...

@dhiera : hahah...siyes...nak ke die nyanyi...hehe