Thursday, 1 December 2011

Wait for me tommorow!!! will share good info to all b2b...=)

Salam to all readers and bride to be...

sory...malam ni memang tak sempat nak reveiw ape2..sebab sok nak exam...huhu...doakan saya ok!!

sebenarnya puas pkir kenapa blog ni tak leh nak view banyak2 post...padahal dah setting dkt main page akan view 10 post in the main page..lepas godek2...huhu..sempat gak tuh..heheh..sebab tak puas hatinyer pasal...
nasib baik la esok exam hanya reflection jer...karang jer apa yang kita tahu...huhu..so boleh la wat benda ngarut camni jap...kalu tak..jangan harap la...hahaha..

godek2...last2 baru tahu...rupa2nya...skang blogspot dah ada autopagination...maksudnya...die akan limitedkan kiternyer post pada 1 post only...not more..sebab atas load and ape2 lagi dorang bebel tak paham..hahah..

padanla sticky post mrs.irmidrza jer yang dok kat main page...post2 yang lain tak kuar...haish...

so after exam...akan kejakan blog ni edit ape yang patut...

so maybe sticky post tu..takkan jadi sticky post tapi jadi foooter note jer....so sape2 nak exchange link pasni...kita exchange kat tempat footer tuh tau!!!

thanks pada exbride and b2b yang singgah blog mrs.irmidrza ni..long way to go guys..need more help and sharing ideas form alal of you..

so see all b2b esok ya...sok mrs.irmidrza akan share benda best ngan korang...hehe..

tgu ok!!!

2 comments:

K.I.N.A said...

tu la pelik bukak blog ade 1 page je..xtau plak blogspot buat autopagination..biasa kina buat 4 post per page..kina tggu good info tu..:)

mrs irmidrza to be said...

tula puas cari..=) memang takleh wat ape pun kina...kita just leh wat jump break jer...utk make sure at least ade 2post in main page..this is the only solution..heee...malam skit nnt baru update...=)