Wednesday, 21 December 2011

wordless wednesday : my wishlist gift for him


Salam to all readers and beautiful bride to be...

enjoy the picture...wishlist yang miza teringin nak bagi pada mr.irmidrza...may allah grant it..=)







5 comments:

WaTy said...

yang~ too many gadgets laa~ beruntung nye si dia tu~ hehehe i nk bagi 1 gadget je. tapi duk pk2 apekah gerangan gadget tu~ :( no idea~ semua kne rejek. die tanak

WaTy said...

yang~ too many gadgets laa~ beruntung nye si dia tu~ hehehe i nk bagi 1 gadget je. tapi duk pk2 apekah gerangan gadget tu~ :( no idea~ semua kne rejek. die tanak

Cik Zimie said...

bestnyeeee i wish i can give him too. tapi tak kot. kitorg takde gadget pun.sume brg2 normal org bg time hantaran.untung tunang u miza :)

mrs irmidrza to be said...

waty : hehe...ehhh bukan bagi sekaligus ni..huhu...tercekik2 miza nak bagi sekaligus..heheh

cik zimie: hehe..tak sume dear...maybe 1 jer gadget...yang lain after kawen..heheh...birthday and maybe our anniversary..hehe

The Junetastic Brides said...

waa best! nak jugakkk, tp utk diri sendiri hehe ;P