Sunday, 11 December 2011

Senarai Kursus Kahwin Seluruh Malaysia


Salam to all readers and beautiful bride to be...


Pada yang nak tahu maklumat lanjut tentang kursus kahwin...jom tengok senarai bawah ni...sebab miza tak pergi lagi..tu yang dok survey2 ni...huhu...terlambat betul rasa...adehh...rasanye sekarang bayaran tak silap RM80..kalu ikut bawah universiti maybe leh dpt RM50 atau lebih murah..tapi miza dulu takder keinsafan nak pergi...hahah...sekarang baru mengelabah nak pergi...tapi masih relax...huhu...ok jom tengok...

Berikut merupakan senarai pusat-pusat kursus yang menawarkan kursus pra-perkahwinan untuk anda pada harga berpatutan. Pusat-pusat kursus ini dibahagikan mengikut negeri masing-masing.

Miza amik dari blog kursus kahwin and pada orang selangor...leh tengok  sini sebab JAIS siap ade buat jadual baru sekali tuk 2012...jom tengok !!


klik sini utk maklumat terus dari laman web rasmi jais

Kuala Lumpur
Selangor
Perak
Melaka
Negeri Sembilan
Pulau Pinang
Kedah
Johor

3 comments:

Epa Zarifa said...

oh, dah keluar time for 2012, cepatnye masa berlalu...so miza amik kat mane nnt :)

mrs irmidrza to be said...

tak tahu la dear...belum pikir lagi...hahah..teruk tak? sebab rasa cam lmbt lgi..hehe..=P

dhiera said...

rin, kite baru nak pergi bulan depan. jom la~ he