Friday, 2 December 2011

Announcement bride to be 2012...

Salam to all readers and all beautiful bride to be...

ni belum entry betul nak reveiw utk korang yer..heheh...ni namanyer excited dapat pic badge dari blog b2b 2012 cik efa ...

haha..ntah ape2..syndrom hepi pas exam...sebelum masuk posting yang mencabar next week...so nak abiskan weekend wat perkara ngarut..huhu...pastu kita hardwork!! hehe...




ok sapa bride to be 2012??...bride to be 2011 dah nak lepas...and dah bergelar wife...and bride 2013 masih lagi setahun..so nnt kita wat camni plak ok...saje suka2 jer...takder paksaan...cuma bila ade pic bagde...die cam excited..huhu..ok la...

jom ramai2 letak pic ni...hehe...amek jela..ikhlas dari cik efa and mrs.irmidrza..hehe..


ok dear...malam ni..i.allah mrs.irmidrza update something yang best tuk korang ok!!

haii...kalu tak best...habis kene kejar...=P

17 comments:

Izyan Helmi said...

02.12.11 ---->> 02.12.12

1 year to go..woott woott ^_^

i amek k badge ni letak kat blog i..

:)

mrs irmidrza to be said...

heheh..betul..tadi tulis date ni time exm..teringat gak...haha...ntah ape2..

sila2 dear..memang nak promote suh amek pun...huhu..leh wat group kat FB..hehe..

Izyan Helmi said...

okeyy..klu da buat group jgn lupa invite k :)

mrs irmidrza to be said...

heee...buat group kene tgu banyak follower la dear..hehe..nnt buat gp i ngan u je..hahah...ok2..boleh2..i.allah di pertimbangkan..u jadi second admin boleh?? kalu boleh..jalan..hehe..

Izyan Helmi said...

hempp..i selalu tenggelam timbul..kejap ade kejap xde..mcm chipsmore..haha.

awal2 mmg xde follower u..tp kalau lm sket n active mesti ade yg join. kalau xde pun kite2 je la dlm group tu..ahaha.

cuba tanye efa or dhiera..maybe diorg ley jadi 2nd admin.

btw, ni email address i..pape ley email i k

nurulizyanhelmi@gmail.com

mrs irmidrza to be said...

ok dear i.allah..kene pikir banyak nak wat group nih..hhehe...sebab i pun kdg2 tengelam timbul mcm u gak..hehe...i.allah..thanx dear..

dhiera said...

mahu mahu badge tu bole? he...
nak buat group ke? nak join! opss... excited plak.

dear, buat je group tu nanti kita add la rakan2 blogger yg lain. pecah la ke'privasi' fb saya. hahaha.

kalau buat kan, ni emel fb saya : nadz_ai13@yahoo.com.. tp inform spe dulu masa add sebab jarang accept org suka2. lalala

mrs irmidrza to be said...

heee..panjang umur dhiera..hehe..

amekla dear..memang nak suh sume amek pun...hehe..promote2 tau..hehe..

siyes betul ni dhiera?? kalu sy buat...awak tolong juga jd 2nd admin boleh? sebab takut tak terkejarla dhiera..hehe...

nape tak jumpa ekk FB dhiera? dhiera add FB saya la elqays jannah or emel FB elqays@gmail.com

kalu dhiera boleh saya on..nnt saya buatkan group..cmner??

Izyan Helmi said...

kalau buat group or join group kite nye profile org lain bley tgk ke ye? i mean org yg bukn dlm friendlist kite tp dlm group yg sm..

mrs irmidrza to be said...

5 kali i baca tak paham soklan..huhu..tak boleh dear..contoh kalu i add you dlm group..tapi i bukan friend you..i takleh la review profile you..tapi admin dgn member rasanya boleh kot..tak sure..tapi kalu i bukan admin..i takleh review profile you selagi u tak jd friend i..camtuhla..=) hehe..paham2..privasi..

Izyan Helmi said...

hahaha..tergelak2 i ni sbb bg soalan yg org ssh nk fhm :p

btw tq for ur explanation :)

dhiera said...

kita dah kamu. dapat kan? macam terus approve je tu. hek~

soalan yg izyan taye kite tak tahu la. wuwuwu. ampun~ tak boleh kot rase ye la..

dhiera said...

owh, btw. klo jadi admin tu buat ape ye? lalalala... mengong kejap

mrs irmidrza to be said...

heheh dhiera..kita update je ape2 yang menarik and isu2 menarik..cam kalu ade giveaway kita sebarkan ker..contest ke..camtula..kalu ade festival pengantin kita war-warkan(camtu ke eja die?) huhu...camtula lebey kurang..senang jer...

Epa Zarifa said...

lalala cik epa dtg, maaf lambat, td bz cabut manik dr dulang. adoi nyesal plak pasang, payah nak bukak (T_T)

oh, btw, amikla banner tu, sbb tu jmp kt google sgt cantik, sape yg creative leh ada wat lagi cantik, kalau rajen la..hehe


oh, nak buat grup boleh.... no prob, nnt bgtau la k, oh, add efa kt fb..eh2...kne ada virtual friend br jmp fb efa la...


meh la sape2 punye fb efa add die dulu...senang skit :)

mrs irmidrza to be said...

efa..dah buat group jom join! add saya kat fb elqays jannah @ email : elqays@gmail.com...

ni link gp..jom join!! hehe http://www.facebook.com/groups/b2b2012/

norfadillah said...

nak join jugak ! accept me at FB ok ..:-) nice meet u all ..:-)
http://dillaroslan.blogspot.com/