Monday, 6 February 2012

Ok done! all atire tempah...

Salam to all readers and beautiful bride to be..


thanx pada yang share idea & pendapat pada miza tentang entry ni

cepat betul buat keputusan kan..

huhu..

so jawapannya...miza akan tempah semua baju dari nikah sampaila ke majlis bertandang


nikah design done
bertandang design kene pikir lagi

tapi siapakah tailornya

itula kerja miza sekarang hunting for tailor yang affordable

the design will be simple...and boleh recyle...senang habis cerita

ade yang beri pendapat kat miza suruh tempah sebab mana tahu ade yang berkenan nak sewa...hmm ade ke orang nak sewa baju miza..huhu..

kalu ade owhhh bagusnya
 sudah beri idea pada miza utk masa depan

apakah idea itu..=) 

suprise pada yang nak kawen tahun 2013 la..huhu..

6 comments:

syaz@rozelt said...

bestnye ada urusan dah selesai..nnt syaz nak buat baju nikah boleh rujuk dekat sini la..hihi

mrs irmidrza to be said...

belum selesai ni dear..just baru wat keputusan nak tempah sume baju...

hehe...boleh2..hrap dpt share and membantu syaz juga..=)

PiNky@hEarT said...

yay! sma2 la kita tempah baju nikah, resepsi n bertandang.. kna wat banyak research skit la kn klu nk tempah.. then boleh la cilok idea sana sikit, cilok idea sini sket..maka, jadilah baju idaman kita.. yang penting tak membazir dan mungkin boleh diguna lg di kemudian hari.. =) **err, bukan untuk 2nd wedding ye.. ngehehe.. =p

Siti Suhaila said...

follow sini juga :D

Juliet_iRa~" said...

wahhh bestnya baju sendiri..:)

tak mahal ke dear?

mrs irmidrza to be said...

pinkyheart : yeay!! hehe...sama...betul2..kepuasan tu cam suker..


siti suhaila : time kasih folo sayang..


juliet : heheh....tu skang tengah hunting tailor yang murah2..huhu..=)