Sunday, 5 February 2012

Fresh Flower Hand Bouquet Contest


Salam to all readers and beautifulbride to be...

Setelah buat research yang mendalam tentang handbouquet sila klik sini...this is my rujukan anyway...miza nak cuba nasib sekali lagi..dengan harapan kali ni nasib menyebelahi miza...ameeennn...belum dah berangan elok la tuh..hahah..miza nak masuk contest Fresh Flower Hand Bouquet by sis intan marliana tajuk blog dia tiffany bride..membuat ku teringat pada mr.irmidrza sebab dia sangat suke warna tiffany ini...hari ni our anniversary..setahun dah kenal dia..tak sangka...cam dah kenal 10 tahun rasanyer...siyes mule2 kenal die cam dah kenal lama sungguh ngan lelaki ini...huhu..

ok2..sempena our anniversary ni..miza rajinkan diri utk masuk contest ni nak tolong mr.irmidrza saya tuh...takyah susah dia naj bagi duit tuk bnda2 kecik2 gini...

and mengkagumkan...

rupe2nyer memang sungguh banyak type of handbouquet...tidak kusangka..itula kuasa internet...sungguh power!! klik...berderet keluar..kagum2..

nak masuk??? 

ok jom sila tengok syarat2 di bawah

What to do? Just simple one..
  1. Follow sis intan marliana blog http://choclairissa.blogspot.com/
  2. Write most creative entry in your blog and/or your Facebook in Malay or English - why we have to choose you as the winner?
  3. Share contest banner in your blog entry or Facebook.
  4. Drop your link at below comments column form or mail to choclairissa@yahoo.com.sg for her evaluation.
Terms and conditions:
  1. Malaysia future brides in 2012 (earlier the better)
  2. Applicable to future brides within Klang Valley and Terengganu (subject on availability to maintain fresh flowers qualities)
  3. Latest submission : 14 February 2012.
simple kan??? heheh..sayang la sis intan..huu..bukan bodek ni ya...just nak ucap time kasih..sebab bagi peluang pada miza..berkali2 miza masuk nak dapat HB....asyik kecundang ja..hahaha..memang tak lucky lansung..harap2 kali tercapaila ya..dengan doa dan usaha..huhu...

syarat 1 & 3 dah settle..ok syarat ke-2 di bawah ini ya sis intan ( tapi yang ini mr.irmidrza my future husband yang buat cerita di bawah ya..miza hanya buat gambar paling last......kami bekerjasama dalam contest ni...) huhu tu pun setelah sesi memujuk..


sila klik pada setiap gambar utk paparan lebih jelas ya...time kasih..

















last but not least from bakal pengantin perempuan senungkap pantun...

hand bouquet fresh idaman wanita termasukla mizanya
semua pasti berebut kalu di beri percuma
niat mengurangkan beban & membantu mr.mi dalam belanja
jikalau sis intan menjadikan bukan sekadar mimpi diangkasa
pasti mi & za melonjak gembira
mendoakan sis bahagia hingga tua bersama suami tercinta


semoga berjaya semua

doakan kami juga ya!!

4 comments:

Just^me said...

good luck miza :)

choclairissa @ intan marliana said...

wahh terharuuu~~menarik jugak ni..susah nye nk buat penilaiannn..stress~~awak2..tlg bgtau saye bile wedding awak boleh?saye tertinggal nk mintakla dlm contest tu..huhu~~nnt lps 14feb saye akan announce k~~good luck.. *hugs*

Cik Nasha said...

gudluck ye miza..;p

mrs irmidrza to be said...

just^me : time kasih dear..

sis intan : heee...time kasih...bukan miza yang tulis tu sume...ni sume keje mr.irmidrza..mula2 tak mau letak...sebab segan..dah die paksa..haha..ok saya dah letak date kat entry sis..ok thanx sis..

cik nasha: time kaish nasha =)