Sunday, 12 February 2012

Jubah nikah

Salam to all readers and beautiful bride to be..



malam ni tibe2 miza rasa nak share pakaian nikah kami nanti..to tell the truth..miza memang seorang yang sangat simple..nak kuar gi mana2 pun..tak der secalit mekap pun kat muka ni..hahah..sebabnyer miza memang tak suke mekap..even suke tengok orang mekap cantik2..

pernah miza berangan nak beli alat make up..yer..miza pernah la gi bobby brown..gi mac..konon2 nak beli mekap..hahaah..hampeh..nasib baik kawan beli..huhu..dapat la merasa camner di makeup kan..huu...kalu tak mesti orang jual mekap tu mengamuk..hahah..

berangan miza ni sekejap jer..tapi die nyer buat..tuhan je la yang tahu kan..heheh..

so time nikah nanti..miza nak both of us pakai jubah..hahah..biarlah nampak alim skit pakcik tuh..huhu..

nak suh die pakai baju melayu..hmm..macam2 alasan die bagi..tak suke..rimas..camner tuh..nak kawen nanti..adehh..susah betul...die suke cotton..tapi tak cantikla cotton buat baju melayu..so miza dapat idea...suh die pakai jubah...senang...tapi tak tahula die setuju ke tak..ni hanya idea miza sorang2..

tak bagi tahu pun ngan dia lagi..huhu..tak tahula kenapa...miza rasa orang lelaki pakai jubah lagi hensem dari baju melayu..hahhaha...boleh tak??

so time nikah nanti insyaallah both of us will wearing jubah..milky off white light2 cream...






inilah baju idaman miza..tapi bile pkir nak buat baju beribu2..huu..ku pendamkan hasrat hati..tanpa share dengan sape..hanya di blog ini..menjadi tatapan sendiri..


cantik tak kalu pakai baju wane hitam time nikah?? cantik gak kan..elegant.. hahaha...buat benda ngarut...ngamuk mak miza..huu
ok la korang....sampai sini jer..

miza tengah wat projek nak buat barang hantaran suprise utk mr.irmidrza...huhu..

6 comments:

Just^me said...

suka gambar ke-3 tu... cantik lah.. hehe... good luck dear siapkan hantaran :)

Cik Fifi said...

cantik la pakai jubah...jubah pun boleh vogue ape..

Cik Fifi said...

cantik la pakai jubah...jubah pun boleh vogue ape..

nurun said...

baju no 3 tu cantik...

mrs irmidrza to be said...

just^me : hehe..tq dear..lambat tu nak siap..tgh kait..huhu

cik fifi: betul2..huhu..jubah pun leh vogue..

nurun : cantik kan? hehe..=)

Anonymous said...

kat mane awk dpt jubah yg cantik mcm dlm gamba tu.. bole shared pd sy..sbb sy nk pkai jubah time nikah nanti... bole shared dgn sy x.. tq =)