Friday, 17 February 2012

Knitting for hantaran...

Salam to all readers and beautiful bride to be..

heheh...quick postla...


sangat penat lately..nak share banyak benda..tapi otak sangat penat..heheh..

ok miza tengah buat projek knitting..

hahhaha...

1st time nak belajar..sebabnyer nampak kat daiso alat2 knitting ni..sebab baru nak cuba so kiter gune sume yang murah2..heheh

senang je sebenarnyer nak belajar..tapi tergeliat gak la tangan ni..hahah..

miza belajar dari youtube semuanya..yela takder orang nak ajar..kita belajar la sendiri..tapi kene pandai cari sebab ade yang ajar cepat yang masyaallah..huhu...

ape miza nak buat hantaran..heheh..nanti korang tengokla hasilnya..4 bulan dari sekarang..hahaha..=)

kalu sape tengok citer korea..memang akan terkena kemaruk nak mengait ni sekejap..hahah...

21 comments:

Liya Laa said...

Rajinnya miza. Liya tgk jgk cerita korea tp x kemaruk plak knitting. Hahaha

Nisa Dawi said...

best nye...mengait..dari dulu nak belajar..=)

suka jugak jln2 di Daiso tu..nnti nk try jugak lah..hehe

mrs irmidrza to be said...

liya : huhuh...ni sebab dah lama sgt minat terpendam..tapi di inspire by citer korea..hahah..

nisa : heheh...cube2..=)nnt bagi miza tgk...kiter share pattern..=)

nYomeL said...

wahhh.. all the best miza!
eh, nnt share la link youtube yg miza blaja tuu.. teringin jugak nak blaja laa.. hehe! :)

Asfiza said...

wahh...rajinnya awak...

Asz Miza said...

Pernah belaja knitting dlu dgn my auntie, siap dia belikan barang2 semua. Last2 hampeh..hehehe. Btw i suka pergi DAISO! Best, walaupun banyak kali pergi. Hehe. :))

Cik Mila said...

rajin nya miza mengait.. good luck dear.. =)

Epa Zarifa said...

wahh, rajin, mama epa die memang suke kait2, cume skng mata dah xnampak sgt, anak2 sorg pon xsuke kait2 ni, beli aje... haha

cik gold said...

senang ke...tingin gak nak try...nak tengok hasil miza dulu...:P

mrs irmidrza to be said...

sis nyomel :owh ok2..nnt miza bagitau ekk kat entry yang akan dtg..bile ade progress ttg knitting ni..heheh

asfiza : takderla rajin..huhu..saje2..

mrs irmidrza to be said...

asz miza : kan kan..miza sgt suka gi daiso best!!

cik mila : heheh..tq dear..

mrs irmidrza to be said...

epa : iye ke?? waaa bestnyer..mama miza tak reti yang jarum dua..die tahu satu jarum jer...tu kene belajar sendiri..

cik gold : hahah..boleh2 dear..nnt dah siap miza share ok..

nYomeL said...

yeayy~!! waiting for the link. ;)

BTW, yup, DAISO mmg best~!! sbb terlalu suke pegi DAISO, i siap mintak husben buka kedai DAISO satu. Haha! gaya mintak mcm org kaya. :P

mrs irmidrza to be said...

sis nyomel nnt miza up entry ok...tapi kalu terlmbt soryy tau..huhu..sebab miza agak busy skit..heheh...mengade dah busy nak gak buat bnd bukan2..heheh..

memang cam gaya org kaya suh buka kedai daiso..huhu..miza masuk situ..memang tak hengat duniala..tapi biler ajak lelaki..confirm dorang tak suke..heheh..

Just^me said...

hehe...miza, saya pun suka daiso! barang2 dia comel kan =)
all the best dear

Juliet_iRa~" said...

ahaha..teringin tp tsngan ni mcm keras je..;p

suka gak beli kat daiso sbb comel2..ngeee

xsbr nak tengok!tunjukla cpt..;p

choclairissa @ intan marliana said...

wahh rajinnye die...sangat tabik spring laaa! chaiyok2 :)

dhiera said...

makk aihh...rajin ye rin~

~Fara~ said...

tak sabar nak tengok hasilnya nanti.. =)

mrs irmidrza to be said...

just^me : heheh comel dan best...dok 2 jam dalam tu pun takpe..heheh..tq dear..

juliet : heheh...huhu taktahu la bile leh siapnyer..heheh sebab baru nak belajar...

mrs irmidrza to be said...

sis intan : heheh..tq sis..aja-aja fighting..

dhiera : heheh...tengah nak lepas stress la dear...

fara : huhu...lmbt lagi kot siap fara..