Saturday, 11 August 2012

PHOTOBOOTH CANCEL AND GUESTBOOK ON

Salam to all readers and beautiful bride to be..

forget about the past..jom citer sal wedding....tune back..

ok still remember regarding the contest about photobooth by qamasutra???

he charged me for RM500 tuk transportation and labour cost..tuk photobooth...

which i think...takpela..biarla takder dari membazir kearah yang tidak patut..

i would say...

saya silap masuk contest..

lepas ni miza takkan masuk contest by vendor ape2..serikla..kalau setakat bnda kecik2..yes miza akan try luck..tuk yang vendor besar2...takpela..miza akan keluar titik peluh sendiri,duit sendiri dari di hina sebegitu rupa oleh vendor camtuh..

melampau sangat cakap camtu...aku punya sabar tahap tinggi..cakap camtu..memang meletup la tong gas yang takkan meletup kan...

bersyukur hati ni sabar dia tinggi langit..kalau tak lama dah...huhu...

and nasib baik la punya bakal imam yang memang cam imam muda...huhu..dia la yang penyejuk hati ku selepas mama..heheh..

mr.irmi cakap dont worry la awak..i will get the sponsor for us..even better than them..

apa yang miza leh cakap..miza sangat kecewa dan memang bagi bad impression sungguh..itu sahaja..biarlah allah maha mengetahui siapa kita..kita cakap sehabis baik..tapi dia kata kasar..apa yang mmpu di cakap....they never know others..nasib baik jumpa orang penyabar...huhu..kau tak jumpa b2b otai kan..dapat kene dgn b2b otai..huhu..baru kau tahu..

you can say anything..but i will not hear anymore..

ok..kita tune mood jadi hepi plak ok... back to guestbook..

alhamdullilah..

i won a give away from  azmah ahmad wedding deco dapat guestbook..

miza nak HB..tapi rezeki kat guestbook..takpela..=))

as a gratitude from me..miza promote akak azmah sikit...korang gi la tengok2 fan page die..=))

saya bukan nak mengampu...tapi she is much better even my email 2 hari je dia balas..

and skang tengah wat promo ramadhan..jom tengok..

WE ARE STILL OPEN FOR BOOKING!!! RAMADHAN PROMO, MINI PELAMIN FOR ONLY RM380 AND RENTAL BANTAL OTTOMAN (CRYSTALS) FOR ONLY RM70 FOR 2 PCS!!! FOR BOOKING, PLEASE EMAIL US YOUR DETAILS TO azahmad.weddingdecor@gmail.com or PM us at wall fan pages Azmah Ahmad Wedding Deco & Events

Photo: WE ARE STILL OPEN FOR BOOKING!!! RAMADHAN PROMO, MINI PELAMIN FOR ONLY RM380 AND RENTAL BANTAL OTTOMAN (CRYSTALS) FOR ONLY RM70 FOR 2 PCS!!! FOR BOOKING, PLEASE EMAIL US YOUR DETAILS TO azahmad.weddingdecor@gmail.com or PM us at wall fan pages Azmah Ahmad Wedding Deco & Events

jom gi tengok ramai2..miza nak book tapi di sebabkan date pun hay wire..nntla..tapi harap2 kak azmah leh bg diskaun hebat kat miza..heheh..=))

5 comments:

neng ana said...

Uishh charge mcm buat pelamin betul2.padahal photobooth simple je.miza pn for sure blh bt sndiri kn..mmg bagus miza bg tazkirah se-das dua.huhu

elqays jannah said...

neng ana : betul..kalah pelamin..mini pelamin dapat lagi cntik 300 je pun..

sgt2 melampau...

Nn said...

mmg org mcmtu ptt dpt tazkirah.

Project d1011 said...

Salam.

Saye terjumpa blog awak semasa blog walking. Sorry to know about charge nak buat photobooth tu.

Btw, saya pun boleh tolong set up kat photo booth untuk wedding. If tak keberatan, try tgk kat blog saya. Sekarang ada introduction package.

Sila lah visit blog saya.

thnk you :)

& good luck with your wedding preparations.

elqays jannah said...

Project d1011 : thanx dear...ok saya akan tgk nnt saya cntct kalau bermnat..=)