Wednesday, 15 August 2012

B2B yang mempunyai masalah acne...

Salam to all readers and beautiful bride to be..

my quick post before i sleep..=)

sebab esok i will offline sampai raya..heheh..

i just want to know and annouced kepada sesiapa b2b yang mempunyai masalah jerawat...you can ask my help..

miza skang tengah study ttg kulit atau dalam medicine they call dermatology..i.allah sooner i will further my study about this..

this is my 1st big step..

nak menolong wanita2 dan remaja2 di luar sana yang mempunyai masalah jerawat...

yes you can call and pm me in fb...to ask regarding acne and melasma..

i will try to help you..

sometimes people who suffer acne...malu nak ke depan utk menyelesaikan masalah mereka..

dont worry i will try to help..

this produk drhassenah..miza yakin insyaallah dengannya..plus the drhassenah boleh kata my guru in this field..everything problem..i will consult her..so dont worry...

this all the testimony...





so for those b2b yang mempunyai masalah..jangan segan silu ok!!

pm miza...=) will help you..




4 comments:

Nn said...

belajar dgn doktor hassenah ke? tgk ada tag dr hasennah distu...

elqays jannah said...

nn : yup dear...she is my tutor,inspiration and everything...hehee..banyak belajar dari dia..sebab saya memang akan further dalam dermatologist i.allah after habis houseman..=) kenal ke ngna dr hassenah?

dhiera said...

syg, macam mana nak hilang kan parut jerawat. kita ada jerawat tapi tak teruk la macam gambar atas ni. sejak kebelakangan ni makin banyak pulak dia keluar. owh, kita ada resdung jugak taw. sobsob

elqays jannah said...

dhiera contact rin by sms dear...will details trgkan pada dhiera..=)