Monday, 9 April 2012

Skin problem dan ubatnya untuk B2B

Salam to all readers and beautiful bride to be..


salam semua...hoping all the B2B out there ceria and sihat2 semua..

nothing to say about my wedding progress...sebabnyer priority utk masa ni miza lebih tertumpu for study...

this2 week...miza tengah posting in department who make people sleep...cool posting i can say department anesthesiology...make people into a deep sleep..and wake up..

to be a doctor is fun...if u keep in your mind..this professional not only the disease but the pahala you get...when u make people smile..=))

anyway that's not the issue...as usual..miza memang akan bagitahu readers..ape yang miza tengah buat sekarang..so inilah serba sedikit ape yang miza tengah sibuk sekarang..

for those yang keep reading my blog...really grateful thanx so much and so sorry sebab tak selalu update...=)) even i know sape jela yang datang..hehehe...

insyaallah...in may miza akan pekenalkan pada semua B2B yang ade masalah skin problem kepada satu produk yang miza sendiri dah gune and the result i can say...very tremendous...

miza bukan nak memuji or mempromote ape2..but this product i can say very effective..

cause miza sendiri guna..and now i can say my skin getting better and improve a lot..=))

produk ape yang miza gune...hehehe..

wait ok semua B2B..

miza akan try help those B2B yang ade masalah skin especially jerawat and jeragat...dont worry this product memang comes from a doctor...yang miza sangat percaya...and if your problem too severe...memang miza akan terus refer pada the doctor with free...hehehe..=))

i.allah miza akan perkenalkan pada semua in may..now miza takleh nak perkenalkan sebab all the product still not with me..=))

kecantikkan yang kita cari...ada 2 : rohani dan jasad...tapi jika kecantikkan pada jasad tidak disirami dengan akhlak yang cantik pada rohani...ianya ibarat ros layu ditaman...

i will update the product late in may i.allah...and will help as much as i can for those yang suffer skin problem for many years..

9 comments:

Dira said...

wah miza, mcm menarik je bunyi nye ni.. x saba nak tunggu miza story psl product tuh! :)

mrs irmidrza to be said...

heheh..=))..tgu ok..=))

iedaurora said...

please share dear ^_^

nuha hayati said...

miza nuha nak ubat bole bagi tmbh berat badan! >.<

mrs irmidrza to be said...

iedaurora : will dear..soon miza akan share n jual..=))

nuha : huuhuh..mkn bnyak2..espc susu..

Cik Deby said...

miza, deby org first nk tgk! hehe.

tapi skrg skin problem deby makin severe, sbb muka dah ok, tapi jerawat naik kat badan. tatau la nape. seb baik xjd nak kawin tahun ni kalo x wat malu je ngn hasben nti.

risau dh. >.<

mrs irmidrza to be said...

boleh2..nnt miza update ekk..=))

Kak Long said...

kak long tgu ye darling...! :) heheheh

miszatie said...

share cpt2 tau..:)