Sunday, 15 April 2012

Introducing my doodle..

Salam to all readers and beautiful bride to be..

weekend is over...monday is coming...hanya allah je yang tahu..banyak lagi keje yang tak settle..

kalu mizaupdate blog tuh...tandanyer..miza dah tak fokus..huhu..so depan laptop ni akan buat keje lagho je la..hheheh..cari benda yang bukan2..

at last miza manage to find some muslimah doodle yang sangat cantik dan kemas..

tengah cari2 dalam google terjumpa..sangat kemas dan cantik..will used this doodle officially for miza blog..hhehe...

ok introduce myself to world..heheh..


hehe..cam rupe lawyer je..hahah..belasah la...

sebab miza tak akan update blog ni selalu...miza akan update banyak kat twitter..miza nyer twitter sini..so dengan harapan tak loss contact dengan readers and followers...huhu..cam ramai jer followers kan..huhu..=))

hehe...merepek di petang ahad...sorry girls..may this weekend ni dapat memberi manfaat pada kita...

sape nak makan spaghetti?? petang ni nak merajinkan diri masak spaghetti...heheh..=))


2 comments:

miszatie said...

aaaaa so comel n pretty!!!!..love the blogger muslimah mark!!..

mrs irmidrza to be said...

heee..kan kan...miza sangat suke!!