Thursday, 26 April 2012

Baju pengantin by irna la perle

Salam to all readers and beautiful bride to be..

malam ni entah nape miza kemaruk nak tengok baju pengantin yang cantik2..dan fesyen2 tudung time nikah and wedding day..

huhu..

cam tengah free jer dok mencari benda2 ni..but yet to tell the truth...takder satu pun yang menarik perhatian..
bila mata dah berkenan tuh...mula la kan..ade jer yang tak kenenyer..

miza tak tahula ape akan jadi kalu prepare time sibuk...i dont think miza akan cerewet sebabnyer mesti time tuh main balun jer..ape yang ade pakai je la..

so tengah2 google...huhu...i came across with irna la perle..designer wedding muslimah gown yang terkenal kat indon..miza dah lama berkenan design die..huhu..tapi biasa bila dah nama pun terkenal huhu..paham2 jela harga....please dont imagine the dress yang awak idamkan..but siyes..her work is superb..

miza memang suke design die...termasuklah tudung die..lain dari yang lain..cumenyer..hmmm...sume pun miza segan nak pakai..sebab die style masuk tudung dalam...yang kurang menarik skit di situ..

but...tapi kalu ader yang sudi buatkan tuk miza yang leh tutup leher dan dada...waaa...memang cantikla..heheh..

hehe..teaser skit ekk..


cantikkan?? 

hmm...susahnyer nak cari baju kawen...huhu...


ok ni bukan dari irna la perle ok...this type of baju cam orang english di raja pakai...one of the idea yang memang dalam list miza..huhu...kesian orang yang kene buat baju miza..pening...huhu..banyak sangat reference gambar nnt


paling mudah dan simple..kalu dah bosan takder idea..heheh..pun nice ape??

ok girls..sampai sini dulu...may allah bless all of you and thanx for coming and reading my blog..

5 comments:

Cik Zimie said...

kalau nak yang tutup dada, kena yang last tu.memang muslimah.cantik jugak miza :)

mrs irmidrza to be said...

hehe..kan kan...senang beli baju kurung takyah pikir banyak2..huhu..=))

Miss & Mr. W said...

yg last tu plg cntik wpun smple je :)

i.Z.z.A.t.i S.a.N.U.s.I said...

Saya ade kawan yg buat hijab wearing service under irna la perle. check suri-ermesa.com . berangan nak pakai time nikah tapi date saya dah ade org lain booked =(

mrs irmidrza to be said...

miss & mr w : hehe...cantikkan..

izzati sanusi : dah check tak dpt buka pun?