Saturday, 19 May 2012

Part yang paling saya suka dalam wedding..

Salam to all readers and beautiful bride to be..

huuu lamanyer blog ni tak berupdate plus traffic merudum teruk sangat2 kerana hackers...huu tensen..

tapi disebabkan banyak lagi benda yang nak disettlekan..blog minta maaf ya..nanti miza kembali mengupdate dengan active after exam..

miza terpanggil nak update petang ni sebab ternampak contest kerja kahwin..sempena festival kerja kahwin ke-7 admin kerja kahwin berbesar hati menganjurkan contest the best entry...heheh..

"FESTIVAL KERJA KAHWIN KE-7" akan diadakan pada 2-8 JULAI 2012 (7 hari) bertempat di MYDIN MALL, Subang Jaya bersama MAJLIS PERKAHWINAN "WATIE ELITE & JOEY DAUD" pada 7 JULAI 2012 jam 8:30 malam

hadiah menarik...wang tunai RM 500 & 2 VIP SEATS ke Majlis persandingan watie elite & joey daud..huhu..

menarik sebab wang tunai tuh..huhu..leh support buat kerja kahwin miza..settlekan hantaran..huhu..

okla berbalik pada part yang paling saya suka dalam wedding...

menjawab soalan contest la kan kiranya..

dalam wedding banyak part yang paling miza suka..heheh..antara yang miza suka doorgift..makanan...baju wedding and time nikah...

heheh...banyak sangat kan..tak reti nak membuat pilihan..



kenapa miza suka doorgift...sebab sekarang punya doorgift sume grand2..heheh..paling best bila dapat box...and i have so many collection of box dari wedding..heheh..miza recycle macam2 la..ade letak brooch..ade yang letak duit syiling..ade yang recycle sebagai hiasan..hahaha..


kalu dulu doorgift hanya bunga telur...so pas gi kenduri bawakla telur sorang sebiji..kalu dok asrama esoknya buat sandwich...huhu..


yang kedua best ialah baju pengantin...i love something beautiful...so kerja miza kalu pergi kenduri kahwin...1st tengok doorgift...second baju pengantin..


tak der keje kan...huhu..memang dari kecik miza suke berangan nak pakai dress cantik2..ala2 cinderella..tapi of course la dah tua ni..kenala tengok juga pada income..huhu..=))

and 3rd part yang paling best ialah...time makan..huhu..miza akan try segala jenis makanan yang ade time kenduri..espcially kalu kenduri tuh jenis yang buffet...lagila nafsu makan bertambah2..huhu...


setakat yang miza pernah pergi...and paling best dia sediakan cendol...sedapnyer...masih terasa kelazatan cendol pulut tuh...huhu

and last part yang paling best time wedding...i could say..time nikah...

 

apa yang mampu miza cakap...time ni suasana happy tapi dia syahdu...i can feel the nervousness of the groom..huhu..=PP

and of course...for the bride and groom..they will remember this moment clearly...and saat ini..part inilah yang paling best dan paling syahdu dan romantik..hehehe..gatal sungguh aku..huhu..

okla girls..that's all i can say about the best part in wedding yang miza sangat suka dan teruja..heheh..

before you go and click X please jom ramai2 tengok festival kerja kahwin yang ke-7 dekat sini..=))

and last but not least...please dearies...tolong like miza dekat sini ok !!

time kasih...







5 comments:

dhiera said...

done rin!

EtySalbiah Abdurrasik said...

hye dear..when talking about wedding..like i feel just can't wait the moment..hehe..rasa nak kahwin jgk..haha..nice entry..keep it up..i love ur blog..done follow u..keep in touch k..have a nice sunday..:D

elqays jannah said...

dhiera : thanx dear..

elqays jannah said...

ety : hi dear..thanks for the complementary..=))

myafarisha said...

like utk awak . like utk sya pulak .
http://bilamyamenulis.blogspot.com/2012/05/segmen-best-part-of-wedding.html