Tuesday, 1 May 2012

Hunting for jubah or jubah nikah..

Salam to all readers and beautiful bride to be..

salam ceria miza doakan pada semua muslim's b2b seluruh dunia..lepas magrib sambil menunggu isya' seperti biasa my schedule...reciting quran...punyalah jahat syaitan ni..tengah dok2 menghafal ayat...tibe2 jeritan batinku nak gi search tentang jubah abaya mesir..

masyaallah astagfirullah..at last..terpaksa habiskan ayat terakhir...dan bergerak menuju laptop..

sekarang miza tengah ade 1 syndrome mencari jubah dari dubai & mesir...

jubah dari sana kain die sangat berkualiti dan murah...cume bila dah masuk malaysia..mahal la..sebab coz tax dan pengankutan..kalu ikut sangat murah jubah kat sana...

tapi bila dah berkenan kan...perempuan ni memang ade 1 sifat..mahal pun die bedal..huhu..tapi miza tengok juga..kalu terlalu mahal...miza akan pikir 10x...sampai before tido pun akan pikir...kalu rasa nak sangat...akan tanya ngan satu family cantik tak...hahaah..

and my victim semestinya my little brother..huhu..he will said...along ni..huhu..ahahah...

jom let see the jubah yang miza hunting...





idea comes from routine...dont make your life complicated...hahah...design jubah nikah dah decide..huhu..yeay!!!!

8 comments:

Liya Laa said...

Liya beli jubah dari Indon. cantik berlabuci :) murah pun murah.

mrs irmidrza to be said...

website ape liya? meh share..hehe

Cik Zimie said...

miza, jubah dekat bandung banyak dan cantik!!!! haritu tgk aunty borong jubah dari sana.kita pun tak pernah g bandung.nak ckp pun taktau sgt hihi

dhiera said...

miza, treaser la design jubah nikah tu? miza tempah yang baru ke atau beli yang readymade?

mrs irmidrza to be said...

cik zimie: memang berhajat nak gi sana tapi tak tahu tercpai atau tidak..heheh...


dhiera: erkk huhu...belum tempah pun lagi yang...cume dah confirm ape design nak buat..hehe..tapi belum tahu tailor nyer sape..hehe..nnt ekk miza teaser..huhu..

Cik Fifi said...

Miza nak pakai jubah hitam ke?Jubah ni buat kat mane2 pn ok. Sebab tak ada cutting sangat. Tailor biasa pun ok. Untuk hiasan boleh hantar kat org yang buat manik je.

i.Z.z.A.t.i S.a.N.U.s.I said...

adik belikan dari jordan. tgk kat blog sayeeeeeeee..... =p

elqays jannah said...

cantikk..=)) bleh la belikan tuk saya juga....heheh..