Friday, 4 November 2011

holiday for 2 weeks

this blog is closed until 18 november 2011

salam to all readers yang sudi baca blog nih..

i'm away for 2 weeks for holiday..bukan cuti makan angin yer..cuti amik exam...so memang takleh nak review ape2 untuk lildrwalimah  buat sementara waktu..hehe..

tadi baru jer lepas tengok non cinderalla story nyer blog...hehe..tak menang la contest nak dapat veill..huhu..takder rezeki..takpe..next time kita cuba lagi ek..

mr.irmidrza memang dah warning awal sebenarnye...die risau takut tak terkejar dengan segalanya..biasala kalu org degil kan..hehe..

takpe everysecond milik kita yang allah beri kan...so we are controlling our life..not life controlling us ok!!!





ok last but not least selamat hari raya aidil adha buat semua..semoga aidil adha ini adalah kunci untuk kita berubah dan berhijrah berkorban menjadi lebih baik... 


sincerely by

2 comments:

dhiera said...

salam aidiladha dan good luck exam!

mungkin tak ada rezeki kali ni. lain kali mana tahu~

mrs irmidrza to be said...

time kasih dhiera..=)