Thursday, 1 March 2012

thank you to all readers...

Salam to all readers and beautiful bride to be..


i keep counting on my days and it feel so long to reach the day i'm waited...

hi girls...

permulaan yang cam agak sedih...but dont worry miza is fine...cumenyer i'm in pain..fever on and off..tired...

blog ni dah lama sangat di biarkan...back then rasa sangat bersemangat..but now...

plus dengan commitment lain...miza rasa sangat penat..

1st of all..

i would like to thank to all the comment yang sangat membina dari pembaca...really miza sangat hargai..

to be honest with all the readers...miza takderla sedih sangat pun sal kene tunda kawen tuh..

sebabnyer sume lum confirm..

everything biarla allah yang tentukan tuk miza..heheh..cumenye miza rasa terpanggil nak bagitahu sebab kang miza dok citer banyak sangat orang kata miza beriya..

heheh..even i know the truth...semua pun kabur..hehehe..

hope all the readers doakan kejayaan miza ngan mr.irmi tahun ni..tahun ni adalah tahun susah kitorang...die ade final exam...miza pun ade final exam..then after that tgu result mr.irmi...whether dpt sambung study or not..tgu miza keje kat ner..then baru leh miza bukak citer lek pasal kawen..

otherwise..huhu...lambat lagi la korang merasa nasi minyak miza..

yang pasti if everything is confirm and settle miza akan bagitahu..

heheh...camla ramai yang mengikut blog ni kan...ape2 miza tetap ucap terima kasih pada yang sudi baca blog ni..thanx again...

i.allah miza akan kembali berblog bile dah sehat..siyes miza terlantar kat atas katil ni..i cant do anything...teruk giler rasa...hmmm terasa badan sangat stress..tapi hanya dengan sakit dia dapat berkata2 dengan tuannya...silalah rehat dengan secukupnya...hahah...bermonolog sendirian..

lepas ni maybe miza akan terus update and share ngan korang benda2 best..=)

ok see u soon...


10 comments:

Liya Laa said...

Sabar miza. Setiap kejadian pasti ada hikmahnya.

Dira said...

semoga cepat sembuh miza.. n byk kn bersabar utk segala ujian ea.. insyaAllah manis balasan nye nnt :)

The Junetastic Brides said...

Get well soon dear! Bile dah sihat baru lebih semangat ;)! Same2 la kte coz I'm tired also lately...
Bride #2

Just^me said...

dear miza, wanie doakan miza cpt sembuh ya =)

Hanys Jehari said...

Skrang mmg musim tired kot... Get well soon. Sy pun penat nk uruskn wedding ni. Hal jodoh, allah sh tulis tarikhnya utk kita. N he give the best... Don worry

Nisa Dawi said...

semoga cepat sembuh..sabar ye..tiap ujian tu adalah kenikmatan yang tertangguh..insyallah..=)

::Aja:: said...

get well soon miza!

nuha hayati said...

masa utk berehet cukup2 dr. miza, semoga cepat sembuh :)

HazyIsle said...

hey..dont be down okay dear.. ;) everything gonna be fine..chill2 jek..byk jek b2b mcm miza..tp diorg wat bodo je..keep it up okay..the more you write..the more u'll get ideas..ok? ;)

Nurun said...

get well soon dear miza!